De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Doe mee aan de Vondelgames!

Amsterdam, dinsdag 20 augustus 2019

VondelGames is hét sportevenement voor iedereen, zolang je je maar voortbeweegt op wielen. Step, fiets, rolstoel, handbike, driewieler, skelter of skeelers, als het maar rijdt.

Zaterdag 7 september vanaf 12.00 uur organiseert Reade deze sportieve dag in het Vondelpark. Je kunt je gratis startbewijs ophalen in het pand van Reade aan de Overtoom, vanwaar je het park ingaat. Het parcours loopt van de Kattenlaan tot de Amstelveenseweg.

Iedereen mag meedoen
Bewegen is helaas niet voor iedereen vanzelfsprekend, maar wel noodzakelijk. Sporten ontspant en het is goed voor je conditie. Én niet te vergeten: het is leuk! Daarom is iedereen, ook mensen met een beperking of chronische aandoening, meer dan welkom bij de VondelGames. Je hoeft geen ervaring te hebben, maar ook geoefende racers zijn welkom.

Bepaal zelf je doel
Het doel van de VondelGames is voor iedereen anders. Probeer een nieuw vervoermiddel uit, maak je eerste meters na revalidatie, kijk welke afstand je kunt afleggen of verbreek je record van vorig jaar. Ook zijn er mensen die onderling strijden om de eerste plek. Het gaat om wat jij wilt. En natuurlijk om het plezier dat we met zijn allen maken.

Ga de uitdaging aan en meld je aan. De online inschrijving sluit op vrijdag 6 september om 20.00 uur. Op het contactformulier kun je aangeven of je op je eigen wielen rijdt of materiaal van Reade wilt lenen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support