De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Deel je verhaal bij Chronisch Gezellig

Amsterdam, donderdag 5 december 2019

Het is niet makkelijk om met een chronische ziekte om te gaan. Een steuntje in de rug en het delen van ervaringen kunnen hierbij helpen. Bij Chronisch Gezellig van Civic Amsterdam kun je je verhaal vertellen.

Chronisch Gezellig vindt in de oneven weken op donderdag van 14.00 tot 15.30 uur plaats. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor chronisch en langdurig zieken uit de Indische Buurt en Oostelijk Havengebied. De locatie is de activiteitenruimte in Wijkservicepunt Flevopoort aan het Kramatplantsoen. Deze activiteit is gratis. 

Omgaan met een chronische ziekte
Hoe kan je met je chronische ziekte omgaan? Samen met anderen kun je bij Chronisch Gezellig praten chronisch ziek zijn. Wat is dit en wat doet dit met je? Wat zijn de tips en trucs van anderen en van jezelf? Chronisch gezellig is een plek waar je je verhaal kan vertellen. Ook wordt er je een luisterend oor geboden en leer je nieuwe mensen kennen. Tijdens de bijeenkomsten wordt de nadruk gelegd op wat goed gaat en waar je plezier uit haalt. 

Heb je een chronische ziekte? Kom dan eens langs bij Chronisch Gezellig. De plek om je ervaringen te delen en lotgenoten te leren kennen. Ga voor meer info en aanmelden naar de website van Civic Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support