De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Deel je ervaringen in een gespreksgroep

Amsterdam, woensdag 20 februari 2019

Multiloog-bijeenkomsten zijn gespreksgroepen voor iedereen die belangrijke zaken uit het dagelijks leven met een ander wil delen. Wat je ook op het hart hebt, je kunt ermee komen. Je bent ook welkom om te luisteren.

De Multiloog-bijeenkomsten worden op verschillende locaties en op meerdere data gehouden. De locaties zijn Willem de Zwijgerlaan 153; Gebouw Tetterode en Arie Biemondstraat 103. Een overzicht van de locaties met de data van de bijeenkomsten vind je hier. De toegang is voor alle bijeenkomsten gratis.

Ervaringen in het dagelijks leven
Multiloog-bijeenkomsten kunnen over allerlei onderwerpen gaan. Centraal staat het thema ‘communicatie over ervaringen in het dagelijks leven’. Je kunt het hebben over problemen bv. in de buurt zoals onveiligheid of (geluids) overlast. Het kan ook gaan over problemen in huis, met de administratie of het huis op orde houden. De bijeenkomsten kunnen gaan over problemen met (vrijwilligers) werk of werkloosheid, met inspanning/stress of onthaasting, met religie of over problemen in de communicatie met jezelf en/of anderen. Ze kunnen gaan over psychische problemen of juist over inspirerende zaken, dingen die je goed doen, waar je kracht en energie uit haalt en waar je vrolijk van wordt. Kortom, alles wat je bezighoudt kan worden besproken.

Er is een deskundige begeleiding die er vooral op let dat de situatie veilig is. Tijdens de gesprekken staan de eigen verhalen voorop, maar je kunt ook gewoon komen om te luisteren.

Multiloog-bijeenkomsten zijn een initiatief van Heinz Mölders die deze bijeenkomsten samen met anderen vanuit INCA Projectbureau Amsterdam en Stichting IPC reeds sinds 22 jaar in Amsterdam en elders organiseert.

Laat je verrassen en inspireren
Kom naar de Multiloog-bijeenkomsten en laat je verrassen en inspireren. Je bent van harte welkom op de diverse locaties! Voor Multiloog-bijeenkomsten op andere plaatsen en data zie de website en de Facebook pagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support