De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Creatief met glas

Amsterdam, donderdag 28 februari 2019

Van glas kun je allerlei mooie decoratieve producten maken. Bij glasatelier het Weeshuis kun je je creativiteit volop gebruiken voor mooie producten van glas. Deze activiteit is bedoeld voor mensen met een beperking.

Het Weeshuis is elke dag van 09.00 tot 16.00 uur open. De werktijden spreek je af met de mensen van het Weeshuis. Het is mogelijk om per dagdeel of enkele dagen van de week aanwezig te zijn. Je krijgt een reiskostenvergoeding. Voor deze activiteit heb je een indicatie Dagbesteding via de WMO of WLZ nodig. 

Decoratie van glas
Glas is voor veel meer geschikt dan alleen bekers en ruiten. Je kunt er hele mooie producten van maken. Denk aan thee- en gebaksbordjes, raamhangers, beelden en sieraden. Bij het Weeshuis kun je zelf zulke producten maken. Je maakt producten voor klanten, maar als je goede ideeën hebt wordt met de begeleiding gewerkt om die voor elkaar te krijgen. Het glas wordt bij het Weeshuis zelf gebakken in een oven. Je kunt dus zien hoe jouw creatie van begin tot eind tot leven komt.

Bij het Weeshuis werk je onder begeleiding. De begeleiders sluiten aan bij wat jij nodig hebt om een goede en zinvolle dag te hebben. Zij helpen je waar nodig en stimuleren je om zo veel mogelijk zelf te doen en te ontdekken of leren. Er is gezelligheid als je dat wilt en rust als je dat nodig hebt. Zo kan iedereen op zijn eigen manier en tempo aan zijn product werken.

Vind je het leuk om creatief bezig te zijn? Dan is werken bij glasatelier het Weeshuis misschien iets voor jou! Meer info vind je hier

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support