De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Creatief aan de slag bij DaVinci

Amsterdam, woensdag 24 april 2019

Bij cultureel atelier DaVinci van Zorggroep Amsterdam Oost kun je je creativiteit de ruimte geven. Je kunt werken bijvoorbeeld werken met mozaïek, keramiek of gaan schilderen. Ervaring is niet nodig.

DaVinci is open op dinsdag tot en met donderdag van 10.30 - 16.00 uur. De kosten zijn € 1,50 per dag. Als je wilt kun je tussen de middag een warme maaltijd eten voor € 3,50. Ervaring is niet nodig. Het gaat erom is dat je enthousiast bent en het leuk vindt om nieuwe werken te creëren. Je kunt een dag meelopen om te onderzoeken of het iets voor je is.

Maak je eigen kunst
Bij DaVinci kun je met verschillende technieken aan de slag om je eigen kunstwerk te maken. Denk aan schilderen, keramiek, mozaïek en boetseren. Je wordt begeleid door een beeldend kunstenaar. Hij kan je inspireren met zijn kennis en ervaring helpt je stap voor stap op weg. Geef gerust aan wat je wensen zijn en wat je leuk vindt, want er is veel mogelijk.

Samen met de groep bezoek je samen musea en organiseer je exposities waarin je je kunstwerken kunt laten zien. Ideaal om inspiratie op te doen en om je kunstwerken aan je vrienden en familie te laten zien.

Om bij DaVinci mee te kunnen doen heb je geen ervaring nodig. Het gaat er vooral om dat je enthousiast bent en het leuk vindt om creatief bezig te zijn. Schroom dus niet om contact op te nemen en een keer mee te lopen in het atelier! Meer informatie vind je op de informatiepagina

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support