De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bingo voor senioren

Amsterdam, maandag 7 oktober 2019

Lijkt het je leuk om samen met andere senioren bingo te spelen? Elke laatste woensdagochtend van de maand ben je welkom bij het Wijkservicepunt Flevopoort, Kramatplantsoen 101-H. Loop eens binnen en doe mee aan de gezelligste bingo van de buurt!

De bingo is op woensdagochtend van 9.30 - 12.00 uur en word georganiseerd door Civic Amsterdam. Om 9.30 uur is de inloop en om 10.00 uur start de bingo. Onder het genot van een lekker kopje koffie of thee met een koekje geniet u van een gezellige bingo met leuke prijzen. Je betaalt 50 cent per speelkaart: 1 euro voor 3 speelkaarten, 1 euro en 50 cent voor 4 speelkaarten en 2 euro voor 5 speelkaarten.

Andere activiteiten bij deze Senioreninloop
Wil je vaker ouderen uit je buurt ontmoeten? Naast deze bingo organiseert Civic elke woensdagochtend tussen 9.30-12.00 uur de Senioreninloop. Dit is ook in de Flevopoort. Hier kun je gratis de kranten lezen en een praatje maken met een medebuurtbewoner. Regelmatig worden er activiteiten georganiseerd zoals geheugentraining, knutselen, mindfulness en Rummikub.

Ook zijn de medewerkers van Civic bij deze inloop aanwezig. Je kunt bij hen terecht voor informatie over hulp van diverse instanties, hulp bij het invullen van lastige formulieren, aanvragen van voorzieningen en overige (hulp)vragen.

Meer informatie
Heb je vragen over de bingo of over een van de andere activiteiten van de Senioreninloop? Neem dan contact op met Alicia van Hilten - Melgers van Civic: 020 665 80 01/ 06- 36 30 19 16 of a.hilten@civicamsterdam.nl. Of lees voor meer informatie het project ‘Bingo voor senioren’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support