De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Bezoek de reizende kunsttentoonstelling

Amsterdam, maandag 22 juli 2019

In het atelier van De Opstap ontstaan dagelijks zeer mooie kunstwerken. Om de cursisten de kans te geven hun werk ook aan anderen te laten zien, heeft De Opstap de Reizende Tentoonstelling opgezet.

Momenteel (2019) is er werk te bewonderen bij de GGZ-locaties aan de van Hilligaertstraat 21 en aan de Baarsjesweg 224. Je kunt deze tentoonstellingen gratis bezoeken.

Bekijk kunst van cursisten van de Opstap
De Opstap is een kunstzinnige cursus voor iedereen die van de psychiatrische hulpverlening gebruikmaakt of gebruikgemaakt heeft. De cursisten maken er de mooiste kunstwerken. De reizende tentoonstelling is bedoeld om hun kunst aan anderen te laten zien. Zoals de naam al zegt, reist deze expositie naar verschillende instellingen van o.a. de GGZ.

Door kunstwerken te laten zien aan anderen, ontwikkelen de cursisten hun zelfvertrouwen. Bovendien kunnen toekomstige deelnemers gelijk kennismaken met de artistieke kwaliteiten van De Opstap en zich informeren over de cursussen. 

Kom ook kijken
Kom kijken naar de prachtige kunst van cursisten van de Opstap. Je bent van harte welkom bij de GGZ-locaties aan de van Hilligaertstraat 21 en aan de Baarsjesweg 224. Wil je meer weten over de cursus tekenen en schilderen van de Opstap? Bekijk dan de informatiepagina van deze activiteit

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support