De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Begeleiding voor vrouwen naar werk

Amsterdam, maandag 11 februari 2019

Stichting Prachtvrouw geeft workshops voor vrouwen die nog geen baan hebben. Vooral vrouwen in een moeilijke positie op de arbeidsmarkt, zoals statushouders. Zo kun je met zelfvertrouwen beginnen aan een opleiding of baan.

De workshops vinden elke woensdag plaats van 9.00 tot 12.00 uur bij Prachtvrouw Coaching. Je kunt gratis hieraan deelnemen. Als je niet kunt deelnemen aan de groepstraining, is het ook mogelijk om drie coaching gesprekken te krijgen. 

Samen sterk naar werk
Een baan vinden is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je nieuw in Nederland bent als statushouder. Stichting Prachtvrouw helpt vrouwen hun talenten te ontdekken en hoe je die kunt inzetten. Hierdoor kun je je zelfvertrouwen vergroten en uiteindelijk een passende opleiding of een (parttime) baan vinden. Tijdens de workshops word je geholpen je met de Nederlandse taal als dat nodig is. Bovendien word je wegwijs gemaakt in de instanties in de buurt en wat ze voor je kunnen betekenen. Verder word je gecoacht om zelfverzekerd een (sollicitatie)gesprek in te gaan. Kortom, samen werk je aan je toekomst.

Kun je wel wat hulp gebruiken om door te stromen naar een opleiding, vrijwilligerswerk of een betaalde baan? Meld je dan aan voor de workshops van Stichting Prachtvrouw!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support