De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Basketbal voor doven en slechthorenden

Amsterdam, maandag 7 januari 2019

Ook met een fysieke beperking kun je sporten. Bij Sportclub Only Friends kun je bijvoorbeeld basketballen als je doof of slechthorend bent. Een sportvereniging waar je niet zielig bent en je iedere week lekker samen kunt sporten.

Iedere dinsdagavond van 19.30 en 21.00 uur train je met je team onder begeleiding van een vrijwilliger. Net als bij `valide` basketbal kom je bij Sportclub Only Friends in twee teams tegen elkaar uit en probeer je de bal in de basket van je tegenstander te werpen. Omdat iedere deelnemer doof of slechthorend is, ben je hier niet `anders` en maak je echt deel uit van het team. 

Zowel mannen/jongens als vrouwen/meisjes mogen meedoen. Het is een echte teamsport waarbij je elkaar helpt en met elkaar plezier hebt in het basketballen. Door mee te basketballen vergroot je je zelfvertrouwen, bouw je conditie op, ontwikkel je je fysiek en heb je vooral veel plezier met de andere deelnemers. Kortom, meer dan genoeg redenen om zelf mee te doen.

Doe mee
Lijkt het jou leuk om in een team te basketballen en ben je doof of slechthorend? Lees dan voor meer informatie de activiteit `basketbal voor auditief beperkten` en kom dunken bij Sportclub Only Friends!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support