De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Balletles voor senioren

Amsterdam, maandag 8 april 2019

Speciaal voor senioren biedt Meer Bewegen voor Ouderen ballettraining aan. Tijdens de les doe je oefeningen voor meer lenigheid en kracht. Er wordt natuurlijk ook aandacht aan ballettechniek besteed.

De lessen vinden plaats op maandagmiddag van 13.15 - 14.00 uur. De locatie is Beatzone aan de Poeldijkstraat. De kosten bedragen € 17,50 per maand. Deze activiteit is bedoeld voor senioren (55+). 

Danservaring is niet nodig
De ballettraining van Meer Bewegen voor Ouderen is speciaal gericht op senioren. Danservaring is voor de lessen niet nodig. Het dansplezier staat voorop. De sfeer is ontspannen en veilig. Het eerste deel van elke les vindt plaats op de mat. Dit deel bestaat uit oefeningen voor meer lenigheid en kracht. In het tweede lesdeel wordt aandacht besteed aan de klassieke ballettechniek. De les wordt ondersteund door klassieke pianomuziek. 

Een deelneemster van 70 jaar zegt over de lessen: `De balletlessen maken veel levensvreugde los. Mijn gewrichten en spieren zijn soepeler geworden, waardoor ik steeds dieper door m`n knieën kan zakken. Voor mijn gevoel ben ik langer geworden want ik loop meer `trots rechtop`, wat me ook goed van pas komt bij mijn hobby, de schone zangkunst` 

Lijkt het je leuk om samen in een groep lekker te bewegen en balletdansen te leren? Ga voor meer informatie en aanmelden naar deze pagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support