De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Zangvoorstelling (eigen) wijze vrouwen

Amsterdam, donderdag 3 mei 2018

Hoe is het om vrouw te zijn? Vrouwen uit het stadsdeel Nieuw-West zingen erover in de door hen gemaakte zangvoorstelling EigenWijzen. Deze voorstelling is een initiatief ontstaan vanuit Vrouw en Vaart en kun je op maandag 7 mei om 20.00 uur bijwonen in theater De Meervaart.

Kom kijken en laat je verleiden door een Hindoestaanse liefdesmelodie, in slaap sussen door een Indonesisch wiegenlied of wordt wakker van een protestsong tegen de vee-industrie. De voorstelling wordt gegeven door vrouwen van 35 tot en met 85 jaar oud. Onder leiding van zangcoach Yinske Silva schreven en componeerden de vrouwen verhalen en liedjes die ze op het podium delen.

Verrast
Silva gaf de afgelopen jaren workshops bij Vrouw en Vaart en werd verrast door de verhalen van de deelneemsters. `Mijn motivatie voor het ontwikkelen van deze voorstelling kwam diep van binnen. Ik wil voorbij de eerste indrukken en stereotypen van deze vrouwen gaan, omdat ik de immense kracht ontdekte die in velen van hen schuilt.`

Voorstelling bekijken
Kaarten kosten 7 euro en zijn te koop bij De Meervaart, telefonisch via 020 - 410 7777 of bij het theater aan de Meer en Vaart 300 (maandag t/m vrijdag tussen 09:00 - 16:30 uur).

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support