De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word computerdocent of assistent docent

Amsterdam, vrijdag 7 december 2018

Vandaag is het Nationale Vrijwilligersdag, waarop landelijk vrijwilligers in het zonnetje worden gezet. Vrijwilligers zijn hard nodig. Zo zoekt SCIP mensen die het leuk vinden anderen te leren met een computer te werken.

Voor deze activiteit wordt iemand gezocht die goed is met computers of een kei in een bepaald computerprogramma. Je vindt het leuk om kennis over te dragen. Daarnaast heb je affiniteit in het samenwerken met mensen met een achtergrond in de psychiatrie of verslavingszorg. Je bent minimaal 2 dagdelen van 4 uur beschikbaar. De vergoeding is € 1,- per uur en een gratis lunch.

Aan de slag als docent of als assistent
Bij het Actief Computer Centrum West van het SCIP worden diverse computercursussen gegeven. Dit varieert van beginnerscursussen tot cursussen in specifieke programma`s als Word, Excel of Photoshop. Cursussen voor gevorderden in HTML & CSS en Linux worden ook gegeven. Je kunt als docent of assistent aan de slag bij een bestaande cursus, maar je kunt ook een cursus geven die nog niet wordt aangeboden. Beheers je de inhoud van een cursus wel, maar heb je nog nooit lesgegeven? Je bent van harte welkom om bij een cursus te assisteren. Dan kun je kijken of lesgeven iets is wat je wilt en kunt. Er is dus veel mogelijk bij het ACC.

Bij het ACC kun je mensen helpen met het gebruik van een computer. Daarmee help je mensen om zich te ontwikkelen en te ontplooien. Vooral voor mensen met een kwetsbare achtergrond is dat zeer waardevol. Op die manier doe je werk dat zinvol is en bijdraagt aan een betere samenleving. Ben jij degene die als docent voor het ACC aan de slag gaat? Meld je dan direct aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support