De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Word chauffeur bij fietsdiensten

Amsterdam, donderdag 26 juli 2018

Het fietsdepot Fietsdiensten van Philadelphia omvat wel een Tour de France peloton aan fietsen. Als chauffeur bezorg je deze fietsen bij de eigenaren thuis. Zo herenig je mensen weer met hun fiets.

Deze activiteit is voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt die een rijbewijs en rijervaring hebben. Verder beschik je over sociale vaardigheden en kun je de klanten netjes te woord staan.

Alle fietsen die op het fietsdepot terechtkomen kunnen tegen betaling thuisbezorgd worden bij de eigenaar. Als chauffeur bij Fietsdiensten breng je in de ochtend en in de middag fietsen bij de mensen thuis. Je ontvangt hiervoor een vergoeding. In overleg zal er bepaald worden over welke arbeids- en werknemersvaardigheden je al beschikt en welke je nog wilt aanleren. Je kunt je dus prima ontwikkelen via deze activiteit.

Heb je behoefte aan afwisseling in de werkzaamheden? Dan kun je bij Fietsdiensten op het Fietsdepot ook deelnemen aan taken als het registreren van fietsen, fietsen op het veld plaatsen en technische werkzaamheden aan fietsen. Daarnaast heeft Philadelphia meerdere projecten in de stad waarnaar overgestapt kan worden. Op deze manier kun je veel ervaring opdoen en doorstromen.

Meld je aan
Ben jij de klantvriendelijke chauffeur die mensen hun fiets thuisbezorgt? Meld je dan aan!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support