De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Werk aan je toekomst

Amsterdam, dinsdag 16 januari 2018

Zoek je een bezigheid maar weet je nog niet precies wat je wilt doen? Of wil je graag oefenen met het solliciteren naar een baan? Speciaal voor mensen in West die (tijdelijk) wat minder te besteden hebben en die meer uit het leven willen halen is er een gratis training ‘Werk aan je toekomst’.

Tijdens de training maak je een stappenplan om jouw persoonlijke doel te bereiken. Onder meer door zo goed en duidelijk mogelijk te communiceren. Je ontmoet andere buurtbewoners waarmee je samen aan de slag gaat. En om na de training verder te komen, maak je kennis met de coachingprojecten van De Regenboog Groep en andere organisaties uit de buurt. Na afloop ontvang je een certificaat.

Informatie en aanmelden Wil jij grip krijgen op jouw toekomst? Meld je dan aan door een e-mail te sturen aan: opeigenkracht@deregenboog.org. Je wordt daarna teruggebeld. Of bel zelf naar: 020-6839260 (bereikbaar op dinsdag, woensdag en donderdag).

De training wordt gegeven door Op Eigen Kracht, een onderdeel van de Regenboog Groep. Als je in stadsdeel West woont, is de cursus gratis.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support