De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Wandel- en roldriedaagse voor iedereen

Amsterdam, zaterdag 12 mei 2018

De paden op, de lanen in! Doe op 15, 16 en 17 mei aanstaande mee aan de wandel- en roldriedaagse van Civic Amsterdam en sportbuurtwerk Sciandri. Iedereen uit Amsterdam-Oost, met of zonder rolstoel, mag meedoen.

De deelnemers verzamelen zich elke middag om 13.00 uur voor de activiteitsruimte van Civic (Kramatplantsoen 101 H). Vanaf 13.30 uur vertrekt de groep voor een rondwandeling die tot 15.30 uur duurt. Civic en Sciandri organiseren deze driedaagse omdat zij bewegen belangrijk vinden. Zoals de naam al aangeeft is deze driedaagse voor iedereen. Of je je nu lopend, met een rolstoel of rollator voortbeweegt.

Vrijwilligers bieden extra ondersteuning of helpen je een handje als dat nodig is. De deelnemers wandelen en rollen op een rustig tempo langs een rolstoelvriendelijke route door de Indische Buurt en het Flevopark. De tocht duurt zo`n uur tot anderhalf uur. Op 17 mei, de laatste dag, is er een feestelijke afsluiting en krijg je een medaille voor je sportieve prestatie.

Wandel mee
Kom in beweging en geef je op voor deze gezellige driedaagse. Meedoen is gratis. Geef je wel van tevoren op bij Alicia van Hilten – Melgers: a.melgers@civicamsterdam.nl of 020 - 66 58 001.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support