De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Volleyballen in de zomer

Amsterdam, maandag 13 augustus 2018

Een potje volleybal spelen in het park is een leuke besteding van een mooie zomeravond. Vind je het leuk om (weer) te gaan volleyballen en actief te blijven in de vakantie? Dan is parkvolleybal van Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost een aanrader.

Parkvolleybal vindt plaats in het Oosterpark iedere zondagmiddag van 16.00 tot 18.00 uur en maandagavond van 19.00 uur tot 21.00 uur. Tot eind augustus en in de zomervakantie ook op woensdagavond van 19.00 tot 21.00 uur, als het weer het toelaat die dag. Er zijn geen kosten verbonden aan deze activiteit.

Voor iedereen die zelfstandig volleybal kan spelen op zijn/haar niveau organiseert Volleybalclub Vrij Spel Amsterdam Oost parkvolleybal. Het maakt dus niet uit hoe goed je kunt volleyballen en hoeveel ervaring je hebt. Je kunt in een vrijblijvende sfeer meedoen in de zomerzon. Bij regen gaat het niet door, dus je hoeft niet te vrezen voor een nat pak.

Heb je zin om mee te doen met parkvolleybal? Wil je je je smash en service verbeteren? Meld je dan aan voor deze activiteit!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support