De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vind een baan op de Leerwerkmarkt

Amsterdam, woensdag 12 december 2018

Wie op zoek is naar een baan, werkervaringsplek of zich hierop wil voorbereiden, kan op donderdag 13 december terecht op de Leerwerkmarkt de Gemeente Amsterdam en Post Oost.


Op deze markt, van 10.00 -14.00 uur bij Post Oost aan de Wijttenbachstraat 36h, ontmoet je diverse  werkgevers. Ook kun je nieuwe dingen leren in verschillende workshops, zoals over hoe je solliciteert. De toegang is gratis en iedereen is welkom.

Met deze willen de gemeente en Post Oost je helpen om je netwerk te vergroten en je dichterbij werk te brengen. Het doel is dat je na deze dag een afspraak hebt voor een sollicitatiegesprek of een tip hebt gekregen voor een cursus of op een andere manier inspiratie hebt opgedaan. Tip: neem je cv mee. Dan kunnen werkgevers gelijk zien welke werkervaring je al hebt opgedaan.

Doe mee aan de workshops
Tijdens deze markt kun je meedoen aan verschillende workshops. Zo zijn er workshops over hoe je een eigen bedrijf start, over welke kleding je het beste kunt aantrekken voor een sollicitatiegesprek en over hoe je slimmer omgaat met je geld.

Kom langs!
Vergroot je kans op werk en kom langs op deze interactieve Leerwerkmarkt. Wie weet ontmoet jij hier je nieuwe werkgever!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support