De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Vier Bevrijdingsdag met Vrijheidsmaaltijd

Amsterdam, dinsdag 1 mei 2018

Vrijheid vier je samen. Daarom organiseert de Stichting Turks Onderwijs Centrum (STOC) op 5 mei een `Vrijheidsmaaltijd`. Deze gratis lunch is voor buurtbewoners, jong en oud. Het thema van de maaltijd is `Lieve stad, zorg goed voor de stad en voor elkaar`.

Met de Vrijheidsmaaltijd wil het STOC meer aandacht creëren voor diversiteit en verbinding tussen inwoners van het stadsdeel Nieuw-West. De maaltijd is van 17.00 tot 20.00 uur bij STOC, BOR, Staalmanpark 10. Vrijwilligers en stagiairs van STOC helpen je om deze maaltijd te bereiden. Neem, als dat lukt, van tevoren een bord hapjes mee zodat er voor iedereen voldoende te eten is.
 
STOC-voorzitter Ismail Ercan opent de maaltijd. Tussen de gangen door is er een spreker en gaan bewoners en buurtbewoners met elkaar in gesprek over een aantal van tevoren bedachte stellingen. Ook is er muziek voor een extra gezellige sfeer tijdens en na de maaltijd.
 
Opgeven
Je kunt je tot uiterlijk donderdag 3 mei aanmelden voor de Vrijheidsmaaltijd. Stuur daarvoor een mail met als onderwerp `Vrijheidsmaaltijd` naar STOC. Er is plek voor maximaal 80 personen.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support