De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Training `Herstel van je burn-out`

Amsterdam, woensdag 24 oktober 2018

Voel je je overspannen, overbelast of heb je te maken met een burn-out? Bij Dynamo kun je werken aan je herstel met de training `Herstel van je burn-out`.

Deze gratis training, die bestaat uit 6 bijeenkomsten op de donderdag, is bedoeld voor volwasennen met een burn-out of zich overspannen voelen. De training is ook geschikt voor mantelzorgers die zich overbelast voelen. Je leert stresssignalen herkennen, je grenzen kennen en aangeven en ontspanningsoefeningen toepassen. Verder maak je een persoonlijk herstelplan en wissel je ervaring uit met de andere deelnemers.

De bijeenkomsten worden gegeven door ervaren maatschappelijke werkers en ervaringsdeskundigen in samenwerking met een psychosomatisch fysiotherapeut. Je krijgt van hen praktische tips die je helpen om je weer wat beter te voelen.

Aanmelden
Maak een start met je herstel en meld je aan voor de training `Herstel van je burn-out`. Voor meer informatie kun je terecht bij Eveline van Eck of Kelly Nooij van Dynamo via 020 49 52 263 of eeck@dynamo-amsterdam.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support