De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Tennis voor (ex-)kankerpatiënten

Amsterdam, donderdag 19 juli 2018

Als je kanker hebt of hebt gehad, is beweging nodig om je weer lekker te voelen. Dat is vaak moeilijk in zo’n situatie. Daarom kun je bij Stichting Verder in Balans (ViB) samen met lotgenoten tennissen.

Als deelnemer aan ViB-tennis ben je in het zomerseizoen `daglid` bij tennisclub Joy Jaagpad. Dat betekent met grote korting tennissen op werkdagen. Je kunt tennissen met ViB-tennissers of met andere dagleden van de club. Op maandagmorgen kun je ook meedoen aan de seniorentoss.

Je kunt van maandag tot en met vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur sporten. Het zomerseizoen loopt van 1 april tot 1 november. De kosten bedragen € 75,-.

ViB-tennis betekent dat je kunt sporten met begrip voor jouw situatie. Je sport in groepsverband met mensen die allemaal kanker hebben gehad. Bij ViB weten ze wat het is om beperkingen te hebben of zo nu en dan de behoefte om ervaringen te delen. Dat gevoel van saamhorigheid helpt om de draad van het leven weer op te pakken.

Je kunt meedoen aan ViB-tennis na inschrijving bij Verder in Balans. De contactinformatie van ViB vind je op deze pagina.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support