De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Swing mee met de Eiwerk-bands

Amsterdam, dinsdag 22 mei 2018

Muziekcentrum Eiwerk viert haar tienjarig bestaan en jij bent uitgenodigd! Kom op zaterdag 26 mei van 14.00-18.00 uur naar het Vondelpark Openluchttheater en geniet van bijzondere en inspirerende optredens van de Eiwerk-bands.

Al tien jaar lang komen muziekliefhebbers met een kwetsbaarheid naar Eiwerk om zich creatief te ontwikkelen en samen muziek te maken. Bij het muziekcentrum krijg je muziekles van professionele docenten en leer je samenspelen. Deelnemers volgen hiervoor cursusblokken van tien weken en werken zo toe naar een slotoptreden voor een publiek.

Zeven bands staan te trappelen om jou te laten horen wat ze hebben geleerd. Zo heeft de net opgerichte The Complexities met bandleider Rick een sterk eigen sound met een rauw randje. En weten The Rebels je te raken met hun gevoelige teksten. The Electric Space Cowboys van gitarist/psychiater Jules Tielens en Eiwerk’s Ian en Theo sluiten het programma spetterend af met hun stevige rockmuziek. De band tourt regelmatig langs psychiatrische klinieken in Nederland.

Kom ook!
Mis deze unieke optredens niet en zorg dat je erbij bent op 26 mei. Heb je zelf ook een kwetsbaarheid en vind je het leuk om muziek te maken? Bekijk dan eens de activiteiten van Eiwerk op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support