De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Summerschool: samen muziektheater maken

Amsterdam, maandag 23 juli 2018

Voor jongeren die interesse in theater en gevoel voor muziek hebben organiseert 5D een midweek muziektheater. Tijdens deze Summerschool maak je een korte muziektheatervoorstelling.

Deze cursus is bedoeld voor jongeren met een (on)zichtbare handicap of beperking van 16 t/m 21 jaar. In de zomervakantie, van maandag 20 tot en met vrijdag 24 augustus, organiseert 5D een Summerschool Muziektheater. Het maakt niet uit of je een beginner of gevorderde bent of wat voor beperking je hebt. Iedereen kan aan deze Summerschool deelnemen. De kosten van deze activiteit zijn € 95.

Tijdens Summerschool kun je je acteertalent ontwikkelen en ervaren hoe het is om op een podium te staan. Ben je liever wat meer op de achtergrond, maak dan een decor of verdiep je in theatertechniek. En natuurlijk kun je je ook muzikaal uitleven als daar jouw talent ligt. Kortom, tijdens deze Summerschool kun je je met alle aspecten van muziektheater bezighouden.

Begeleiding
De week wordt geleid door Klemens Patijn. Klemens is een ervaren acteur en theatermaker en heeft zelf ook een handicap. Hij speelde bij verschillende gezelschappen en heeft voorstellingen gemaakt voor onder andere Oerol en De Parade. Kortom, van Klemens kun je veel leren over theater maken.

Ben je enthousiast om met anderen een muziektheatervoorstelling te maken? Geef je dan snel op!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support