De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Samen zingen in Zuid

Amsterdam, woensdag 19 september 2018

Samen zingen in Zuid

Zingen in een groep is gezellig en het maakt je vrolijk. Bovendien is het een leuke manier om anderen te ontmoeten. Voor wie van zingen houdt, kan meedoen met `samen zingen in Zuid`, een zanggroep van Actenz in Zuid.

Eenmaal per week komt de groep deelnemers van deze activiteit bij elkaar in Huis van de Wijk Lydia. Op maandag van 13.00 - 14.30 uur oefent de groep op bekende liedjes onder leiding van een ervaren pianist, die ook medewerker bij Actenz is. Het repertoire bestaat vooral uit Engelstalige covers. Je hoeft geen muzieknoten te kunnen lezen; de songteksten staan op papier.

Met deze activiteit wil Actenz mensen met een psychische beperking stimuleren om nieuwe contacten te leggen. Zingen helpt daarbij, omdat het leuk en laagdrempelig is. Ook vergroot zingen en zo sociaal bezig zijn je zelfvertrouwen. Plezier en sociaal bezig zijn staat bij deze activiteit daarom voorop. Deelname aan deze groep kost 5 euro per maand voor de huur van de zaal.

Meedoen?
Voor deze activiteit bestaat een wachtlijst. Wil je meedoen, neem dan contact op met Doppy den Ouden via de het telefoonnummer of contactformulier onder `zingen in zuid`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support