De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Samen toeren op de scootmobiel

Amsterdam, maandag 16 april 2018

Niets fijner dan er samen op uit te gaan nu het mooie weer begonnen is. Combiwel organiseert daarom elke derde donderdag van de maand een scootmobiel toertocht voor Amsterdammers van alle leeftijden. Een gezellige manier om andere stadsgenoten te ontmoeten terwijl je de omgeving verkent.

Je kunt meedoen als je een scootmobiel of een elektrische rolstoel hebt met een minimale snelheid van 14 kilometer per uur. De deelnemers verzamelen zich om 10.30 uur bij Huis van de Wijk Het Anker, Jacques Veltmanstraat 427. Om 11.00 uur vertrekt de groep voor een tocht die tot maximaal 16.00 uur duurt. Vanwege de duur van deze tocht is het belangrijk dat de accu van uw scootmobiel of elektrische rolstoel volledig opgeladen is. De tocht gaat alleen door bij mooi weer.
 
De tochten zijn gratis en meestal binnen Amsterdam. Tussen het toeren door stopt de groep om pauze te houden. De consumpties voor lunch, entree of bootovertocht zijn voor eigen rekening. Neem daarom voldoende geld mee.
 
Meedoen
Wil je mee op toer, geef je dan een week van tevoren op bij Irma Burger van Combiwel. Haar contactgegevens en meer informatie over deze tocht vind je op deze website in het project `Scootmobieltocht`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support