De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Salsa in Slotermeer

Amsterdam, vrijdag 2 maart 2018

Heb je zin om salsa te (leren) dansen en andere buurtgenoten te ontmoeten? Kom dan zaterdag 10 maart naar café Coffeemania aan de Slotermeerlaan voor een feestelijke avond.

Voor degenen die willen kennismaken met de salsa is er een gratis workshop vanaf 20.00 uur, die wordt gegeven door Ben Bron, salsadocent met meer dan 25 jaar ervaring. 

Wanneer: zaterdag 10 maart van 19.00-24.00 uur.
Waar: Coffeemania, Slotermeerlaan 103, Amsterdam (bij Plein 40-45).
Entree: 3 euro, gratis parkeren vanaf 19.00 uur.
Bereikbaarheid ov: tram 7, 13, 14 en bus 21 en 69.  

Coffeemania Slotermeer organiseert daarnaast meer activiteiten. Sinds kort is er op elke eerste vrijdag van de maand een buurtborrel met verschillende thema`s zoals reggae, jazz, salsa.

Over Coffeemania
Coffeemania is een koffiebar die je op verschillende plekken in Nederland vindt, vaak in buurten die een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wijken waar gemeenten en woningbouwcorporaties inzetten op sociaaleconomische groei. Bij Coffeemania kunnen buurtbewoners elkaar op een laagdrempelige manier ontmoeten. Coffeemania organiseert regelmatig leuke activiteiten, zoals danscursussen voor kinderen en volwassenen, modeateliers, voorleesavonden en muziek- en theateroptredens.

Lees meer op de website van Cofeemania.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support