De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Resto Van Harte wint vrijwilligersprijs

Amsterdam, dinsdag 6 maart 2018

Resto VanHarte heeft de vrijwilligersprijs ‘Meer dan handen’ van het ministerie van VWS gewonnen. Het thema dit jaar was ‘Vrijwilligers maken het verschil’.

Resto VanHarte serveert overal in het land wijkmaaltijden en creëert zo plekken waar generaties, culturen en geloven elkaar kunnen ontmoeten. Buurtbewoners kunnen aanschuiven voor een gezonde maaltijd tegen een betaalbare prijs en om anderen te ontmoeten.  

Een waardevol initiatief
Resto VanHarte won de vakjuryprijs in de categorie ‘landelijke vrijwilligersprojecten’. Dit jaar draaide het om het thema ‘Vrijwilligers maken het verschil’. De jury noemde Resto VanHarte een waardevol initiatief. “Mooi zijn de ontmoetingen tussen allerlei verschillende mensen. De jury vindt het prijzenswaardig hoe het project zich weet te vernieuwen. De vrijwilligers kunnen zich ontwikkelen en nemen soms zelf het heft in handen. Vooral de nieuwe VanHarte Academie (waar vrijwilligers alles leren over gastvrijheid en voedselveiligheid) draagt daar aan bij. Ook het Resto VanHarte social food festival is vernieuwend.” 

Aanschuiven
Resto VanHarte verzorgt één of twee avonden per week een gezond en betaalbaar driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Binnen enkele uren tovert het Restoteam deze ruimte om tot een gezellig buurtrestaurant. Je vindt Resto VanHarte op verschillende locaties in Nederland.

Wil je graag aanschuiven? Kijk dan op de website van Resto VanHarte voor meer informatie en voor data en locaties.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support