De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Productiewerk bij De Prael

Amsterdam, dinsdag 15 mei 2018

Wil je werken in een omgeving waar je beperking geaccepteerd wordt? Bierbrouwerij De Prael zoekt vrouwen en mannen met een psychische kwetsbaarheid voor haar productiewerkzaamheden.

Bij De Prael brouwen mensen met een kwetsbaarheid bijzondere biersoorten. Een belangrijk onderdeel van het brouwen is het productieproces. In de productie ben je mede verantwoordelijk voor het afvullen, doppen en etiketteren van de flessen. De flessen die gevuld zijn, stop je in dozen en gaan naar het magazijn. Je maakt ook de productieruimtes schoon, helpt de brouwers met de maischtank legen, fusten afvullen en de tanks schoonmaken.

Voor dit werk verdien je 5 euro per dagdeel. Belangrijke voorwaarden zijn dat je inzet toont, gemotiveerd bent, een verzorgd uiterlijk hebt en hygiënisch werkt. Naast dit productiewerk kun je, als je dit wilt, bij De Prael meer leren over het productieproces en over hoe je bier brouwt. Daarvoor stel je met de brouwer een persoonlijk leertraject op. Je werkt in een team onder begeleiding van een werkbegeleider.

Omgeving
Je werkt in een omgeving waar met je beperking rekening wordt gehouden en waar kwaliteit en samenwerking voorop staan. Fer Kok, bedrijfsleider bij De Prael: `Wat zo leuk is aan de mensen die hier werken is dat je van elkaar weet dat je allemaal een handicap hebt. Iedereen die hier rondloopt schaamt zich er helemaal niet meer voor. Het plezier en de pret die je hier hebt, is heel groot. Het is gewoon een ontzettend leuk bedrijf.`

Meer informatie
Wil je bij De Prael aan de slag? Lees dan voor meer informatie de activiteit `Produktiewerkzaamheden`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support