De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Oppashond voor senioren

Amsterdam, donderdag 2 augustus 2018

Als familie en vrienden op vakantie zijn, kan het als oudere tijdens de zomer best eenzaam zijn. Daarom koppelt Stichting OOPOEH je graag aan een oppashond in je buurt. Zo heb je gezelschap, kun je lekker buiten wandelen en doe je nieuwe contacten op.

Als je interesse hebt in een oppashond, kun je zelf bepalen welke hond je gezelschap wilt houden en hoe vaak. Op basis van jouw wensen zoekt de stichting naar een geschikt oppasdier. In overleg met het baasje worden de tijden bepaald waarop je de oppashond meekrijgt. Er zijn geen kosten verbonden aan deze dienst.

Stichting Opa’s en Oma’s Passen Op Een Huisdier (OOPOEH) zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Hiervoor worden senioren als maatje ingezet, als OOPOEH, voor honden in de buurt. Veel senioren zijn graag in het gezelschap van een hond, maar willen de volledige zorg niet meer dragen. Dit initiatief biedt voor hen uitkomst: op deze manier kun je genieten van een hond waar en wanneer het jou uitkomt. Bovendien organiseert de stichting gratis uitjes voor alle OOPOEH’s.

Drie vliegen in één klap
Als senior op een hond passen heeft veel voordelen. Met een oppashond krijg je als senior meer gezelschap en beweging, honden meer aandacht en verzorging die zij nodig hebben en baasjes een betrouwbare oppas. Kortom, drie vliegen in één klap. Daar gaat elk hondje van kwispelen!

Meld je aan!
Wil je deze zomer buiten genieten samen met een lieve oppashond? Aarzel dan niet en meld je gratis aan bij Stichting OOPOEH.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support