De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Open dag werkleerschool

Amsterdam, vrijdag 16 maart 2018

De Werkleerschool is er voor mensen met een psychiatrische achtergrond die graag werken en leren in de praktijk willen combineren en die bij het reguliere MBO onderwijs niet of onvoldoende terecht kunnen. Op woensdag 18 april heeft Werkleerschool een open dag.

Tijdens de open dag kan iedereen die meer wil weten de sfeer proeven, informatie verzamelen over de inhoud, opzet en organisatie van de opleidingen en kennismaken met docenten en deelnemers.

Onderwijs op maat
In vergelijking met het reguliere onderwijs biedt de Werkleerschool een kleinschalige leeromgeving; een een lesgroep bestaat uit ongeveer 12 deelnemers. Het programma is op maat en er is ruimte voor extra individuele begeleiding. Tijdens een opleidingen ga je één dag per week naar school. Verder werk je in de praktijk bij een erkend leerbedrijf onder leiding van een leermeester. 

Locatie en tijden
De open dag van Werkleerschool is op woensdag 18 april van 10.00 uur tot 15.00 uur.
Iedereen is welkom om binnen te lopen.
Locatie: Keizer Culinair aan Keizersgracht 376, 1016 GA, in Amsterdam.

Presentatie opleidingen
De presentaties van de opleidingen worden gegeven door docenten van het ROC en starten om 10.00 uur, 11.00 uur, 13.00 uur en 14.00 uur.

Als je een presentatie wilt bijwonen meld je dan graag vooraf aan via email: info@werkleerschoolamsterdam.nl.

Kan je niet naar de open dag komen maar wil je wel uitgebreid geïnformeerd worden, mail dan de Werkleerschool voor een afspraak via info@werkleerschoolamsterdam.nl of bel Robert Hanssen: 06-175 929 36.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support