De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Op stap met Leonie

Amsterdam, dinsdag 10 april 2018

Lijkt het je leuk om een paar uur per week met Leonie (51) uit Oost op stap te gaan? Omdat ze last heeft van stemmingsstoornissen is het voor haar best moeilijk om alleen de straat op te gaan. De Regenboog Groep zoekt daarom maatjes voor Amsterdammers met een psychiatrische achtergrond, zoals Leonie.

Een kopje koffie buiten de deur drinken of de Dappermarkt bezoeken; voor een grote groep Amsterdammers is dit door hun psychische problemen niet vanzelfsprekend. Door een paar uur per twee weken samen op stap te gaan, haal jij deze stadsgenoten uit hun sociaal isolement.
 
Als vrijwilliger van iemand met een psychiatrische achtergrond spreek je regelmatig samen af en probeer je met elkaar leuke dingen te doen. Zo’n iemand kan in jouw buurt wonen of wat verder weg. Dat stemt De Regenboog Groep met jou af. Niet alleen maak je het verschil in het leven van een eenzame stadsgenoot, ook krijg je er gratis trainingen en cursussen, een reiskostenvergoeding, goede begeleiding en intervisie voor terug.
 
Meld je aan als maatje
Werk jij graag mee aan een stad waarin niemand zich verloren voelt, bekijk dan het project. Meld je aan via het contactformulier onder ‘toon contactgegevens’.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support