De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Ontwikkel je creatieve talenten

Amsterdam, woensdag 20 juni 2018

Ben je creatief en heb je interesse in tekenen en schilderen? Dan is de kunstzinnige cursus tekenen en schilderen van De Opstap iets voor jou! Deze cursus is bedoeld voor iedereen die van de psychiatrische hulpverlening gebruikmaakt of gebruikgemaakt heeft.

Je volgt de cursus in een groep. Je gaat met verschillende materialen aan de slag, zoals acrylverf, houtskool, klei, inkt, ets en lino. Aan de hand van opdrachten ontwikkel je je talenten en technieken. Onderdeel van de les is dat je samen het gemaakte werk bekijkt.

De Opstap heeft daarnaast een Vrije Werkplaats waar je je werk kunt afmaken of zelfstandig aan de slag gaat.

Praktische informatie
Je kunt deze cursus één of meer dagdelen volgen. De tijden zijn: ’s morgens van 9.30-12.00 uur en ’s middags van 13.30-16.00 uur (ma, di, wo en do). Je betaalt 5 euro per week inclusief voor materiaal, thee, koffie en koekjes.

Meedoen
Nadat je bent aangemeld neem je telefonisch contact op met De Opstap voor een gesprek. Eenmaal in een groep geplaatst kun je op verzoek twee keer op proef meedoen. Hierna kun je beslissen of je deelneemt. Lees voor meer informatie de activiteit `tekenen en schilderen (cursus)`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support