De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Nieuwe cursussen bij Eiwerk

Amsterdam, woensdag 21 maart 2018

Houd je van muziek maken, zingen of filmen? Als het je leuk lijkt om dit te leren zijn er nu weer nieuwe cursussen bij Stichting Eiwerk. De cursussen starten op 10 april. Eiwerk is een muzikale broedplaats voor mensen met een psychische of maatschappelijke kwetsbaarheid. 

Je kunt je opgeven voor bijvoorbeeld een cursus filmen en monteren voor beginners, percussie of zingen. Er is een vast workshopaanbod in periodes van circa drie maanden. Aan het einde van de cursus wordt een presentatie voor het publiek georganiseerd.

Als je benieuwd bent naar wat je kunt leren dan kan je naar de gratis slotoptredens op zondag 25 maart van 14.00 tot 17.00 uur. Cursisten van het vorige blok laten dan horen wat ze de afgelopen tien weken hebben geoefend. Ook kun je op donderdag 29 maart van 14.00 tot 17.00 uur weer gratis genieten van optredens van het Ei Koor, de percussiegroep The Rebels, aangevuld door presentaties van de filmers en beatmakers. Alle optredens vinden plaats bij Eiwerk aan de H.J.E.Wenckebachweg 115.

Interesse? Stuur dan voor 10 april een mail naar info@eiwerk.nl of bel de ‘Ei-telefoon’ op: 06- 55 53 76 30 (op dinsdag, woensdag en donderdag bereikbaar). Meer informatie over de cursussen vind je op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support