De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Modestudio in Oost

Amsterdam, zaterdag 3 februari 2018

Na de succesvolle modeshow eind 2017 start Civic Amsterdam ook dit jaar weer met de ‘Modestudio.’ Iedere donderdag tussen 14 en 16 uur bent u van  harte welkom in Wijkservicepunt Flevopoort in Oost om uw creativiteit verder te ontplooien.

Wordt het een nieuwe tas, een kussen, een broek of juist een rok? In het eerste uur van de Modestudio wordt er klassikaal uitleg gegeven over alles wat met naaien te maken heeft. Daarna ga je zelfstandig, maar met elkaar een item maken, zodat je het hele proces van begin tot eind leert.

Ook als je al ervaring hebt en lang geleden achter de naaimachine hebt gezeten, ben je van harte welkom. Je kunt aansluiten bij het maken van een gezamenlijk item of zelf bezig zijn met je eigen project. Er zijn verschillende materialen en een paar naaimachines beschikbaar, maar je kunt ook je eigen naaimachine en/of materialen meenemen.

De Modestudio is vanaf donderdag 25 januari elke donderdag van 14:00 uur tot 16:00 uur (uitloop mogelijk). Voor iedereen die creatief is of het leuk lijkt om creatief samen te werken. Er zijn geen kosten aan verbonden. Modestudio is een samenwerking van Civic Amsterdam en enthousiaste vrijwilligers van Mama`s van Ijburg.

Locatie:
Flevopoort, Kramatplantsoen 101-h, 1095 LB Amsterdam
Meer informatie en aanmelden.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support