De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Mijlpaal voor onbeperkt aan de slag

Amsterdam, vrijdag 11 mei 2018

Een mooie mijlpaal voor Onbeperkt aan de Slag. Dit platform matchte onlangs de 1000e persoon met een arbeidsbeperking naar werk. Heb jij ook een beperking en wil je graag aan de slag? Kom dan naar hun wekelijkse meet & greets met werkgevers.

Het platform zet zich in voor iedereen voor wie het lastiger is om aan het werk te komen. Bijvoorbeeld om dat je een lichamelijke beperking, chronische ziekte, psychische kwetsbaarheid of iets anders hebt. Naast de meet & greets, waarbij werkgevers je proberen te koppelen aan hun vacatures, kun je een online profiel aanmaken waarmee aangesloten werkgevers je kunnen vinden.

Support Beurs
Onbeperkt aan de Slag staat ook op de Support Beurs. Dit tweejaarlijks event voor mensen met een lichamelijke beperking is van 30 mei t/m 2 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Er is ondermeer een stand met informatie en advies en je kunt workshops volgen over hoe je jezelf bij een werkgever presenteert. De toegang is gratis als je je van tevoren aanmeldt via de website van de Support Beurs.

Meer informatie
Wil je meer informatie over het platform en de meet & greets? Bekijk dan de website van Onbeperkt aan de Slag in Amsterdam.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support