De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Masterclass over eenzaamheid

Amsterdam, zaterdag 27 januari 2018

De Vrijwilligersacademie Amsteram organiseert 15 februari weer een masterclass! In de masterclass `Eenzaamheid: wat helpt?` gaan Jenny Gierveld (VU) en Marijn van Ballegooijen (stadsdeel Zuid) in gesprek over eenzaamheid. Wat werkt en hoe is het te voorkomen?

In Amsterdam proberen veel vrijwilligers, beroepskrachten, beleidsmakers en politici eenzaamheid te bestrijden. Of beter nog, te voorkomen. Bijvoorbeeld door mensen te helpen om weer een netwerk op te bouwen.

In de masterclass `Eenzaamheid: wat helpt?` gaat gespreksleider Renate Schepen samen met Marijn van Ballegooijen en Jenny Gierveld op zoek naar goede voorbeelden en nieuwe mogelijkheden. Beide masters zijn deskundig op het gebied van eenzaamheid en zetten zich in voor het aanpakken ervan. Aan de orde komt wat de mogelijkheden zijn om eenzaamheid voor te zijn. Op welke manier kunnen we de preventie van eenzaamheid versterken.

De masterclass vindt plaats op donderdag 15 februari van 15:30 tot 18:00 uur in Wijkontmoetingscentrum Buitenveldert. U kunt zich hier gratis opgeven.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support