De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leuke voorstellingen in het ZID Theater

Amsterdam, woensdag 21 november 2018

Het ZID Theater verbindt kunst, cultuur en samenleving. Bij het evenement Ithakaza kun je genieten van een culturele jamsessie tussen verschillende disciplines. Theaterliefhebbers kunnen terecht bij `3x Stille Kracht`.

Ithakaza Generatie NU in het ZID Theater op 23 november
Na het grote ITHAKAZA succes afgelopen maand is er een tweede editie op vrijdag 23 november! 

Van 20.00-22.00 uur kan je genieten van performances dans, zang en spel, kan je workshops volgen en naderhand heerlijk napraten onder het genot van een drankje en een dansje op de muziek van onze DJ. Entree is gratis. Neem een hapje mee om met elkaar te delen en ontvang daarmee een gratis consumptie. Meer info over de voorstelling vind je via de link. Aanmelden is gewenst via: reserveringen@zidtheater.nl Zelfs last minute kan je nog reserveren!

Wil je zelf materiaal presenteren of uitproberen? 23 November zit vol. De volgende is op 21 december. Wij bieden jou een publiek, ruimte en een kennismaking met het netwerk van ZID. Wil je meedoen of heb je vragen; mail naar: academy@zidtheater.nl


3x Stille Kracht in de Stadsschouwburg Amsterdam, Rabozaal 
ZID Theater, Moving Arts Project en Toneelgroep Dagwerk presenteren 3x Stille Kracht, in het toneelbeeld van De Stille Kracht van Internationaal Theater Amsterdam.

De drie Amsterdamse theatergroepen laten scènes zien met hun eigen acteurs, gebaseerd op De Stille Kracht van Louis Couperus. Drie eigentijdse interpretaties en speelstijlen worden door Karlijn Benthem, regisseur theatermaker van Internationaal Theater Amsterdam, gemonteerd tot één voorstelling met meer dan twintig spelers. De voorstelling is op 2 december. Meer info over de voorstelling vind je via de link.

De reguliere kaartjes voor de voorstelling kosten €15,00. Kom je uit Amsterdam Oost, West of Nieuw-West? Dan kun je een postcodekorting krijgen en zijn de kaartjes €10,-. Hiervoor kun je bij code ‘Postcode’ invoeren, en dan jouw postcode invullen wanneer je de kaartjes koopt.
Koop hier je tickets.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support