De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leerstage in de horeca

Amsterdam, maandag 8 oktober 2018

Wil je graag aan de slag in de horeca, maar kan je nog niet terecht bij een reguliere opleiding of werkplek? Meld je dan aan voor Blend Academy, een gratis leerstage voor jongvolwassenen in hartje Amsterdam.

De leerstage start op 30 oktober en duurt 8 weken. De deelnemers zijn tussen de 18 en 32 jaar oud. Tijdens deze stage doe je in een veilige omgeving werkervaring op, ontdek je wat gastvrijheid is en leer je jezelf beter kennen. De locatie is de Nieuwe Keizersgracht 1A, vlakbij het Waterlooplein.

Tijdens deze leerstage worden theorie en praktijk afgewisseld met bijeenkomsten waarbij je als host aan de slag gaat. Hier verdien je wat bij en werk je met echte gasten. Je leert bijvoorbeeld hoe je met een dienblad of borden loopt. Ook ontwikkel je tijdens deze momenten je organisatiekennis en breng je eventueel je wijnkennis in praktijk. Het lesprogramma is gemiddeld anderhalve dag per week; op de dinsdagen krijg je les van 9:30 tot 16:00 uur. Als je in de praktijk werkervaring gaat opdoen zijn de werktijden flexibel en in overleg met jou. Als je je stage succesvol afsluit, krijg je een certificaat en een referentie.

Ervaringen
Deelnemers zijn erg enthousiast over deze leerstage. Zoals bijvoorbeeld deze oud-deelnemer:

“Goed aan de opleiding vind ik dat je veel verschillende aspecten leert die je kan toepassen in verschillende situaties. Dat de theorie en praktijk gemixt zijn. Er wordt met enthousiasme lesgegeven.”
(Vrouw, 27 jaar)

Meld je aan
Deze leerstage start op 30 oktober, dus meld je snel aan en maak een flitsende start in de horeca.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support