De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer filmen en monteren

Amsterdam, donderdag 29 november 2018

Een avondje genieten van een Hollywood blockbuster of een arthouse film doen veel mensen graag. Maar zelf je eigen film maken en je eigen creativiteit gebruiken is helemaal leuk. Dat kun je leren bij Stichting Eiwerk.

Deze activiteit vindt plaats op dinsdagen van 8 januari tot en met 19 maart 2019. Om 14.00 uur en om 16.00 uur starten groepen, afhankelijk van het niveau. De kosten bedragen voor deelnemers met WMO €15, zonder WMO-bijdrage €80 en met stadspas €60. De locatie is het Ei-complex. Deze activiteit is gericht op mensen met een psychiatrische of maatschappelijke kwetsbaarheid. 

Lijkt het je gaaf om zelf mooie films te maken? Dan is de cursus Filmen & Monteren voor beginners en gevorderden van Eiwerk iets voor jou! In deze cursus leer je alles wat met het filmproces te maken heeft. Je leert werken met een camera, videomateriaal monteren op de computer en het plannen van filmopnames. De cursus wordt gegeven door een filmmaker. Je werkt ook in groepjes, waardoor je van elkaar kunt leren.

Ben je klaar voor het ontdekken en ontwikkelen van jouw filmtalent en creativiteit? Meld je dan snel aan voor deze cursus!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support