De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer beter Nederlands tijdens het breien

Amsterdam, maandag 10 september 2018

Stitch en Bitch is een brei- én computerclub bij Cybersoek. Bovendien leer je er beter Nederlands spreken. Zo kun je allerlei vaardigheden ontwikkelen, maar het is natuurlijk vooral ook heel gezellig. 

De breiclub is elke donderdagmiddag tussen 12:00 en 14:00 uur bij Cybersoek aan het Timorplein. Het is voor alle dames uit stadsdeel Groot-Oost en omgeving. Meedoen is gratis.

Stitch en Bitch is voor alle dames die het leuk vinden om te leren breien of haken, elkaar te ontmoeten, of gezelligheid op te zoeken als je al kan breien. Er wordt met elkaar gekletst en koffie gedronken. Zo kun je als je minder goed Nederlands kunt spreken, gelijk oefenen. Heb je weinig of geen ervaring met breien? Dan kun je dit leren van de breidocente en van elkaar. Verder leer je op internet breipatronen vinden, zodat je daar gelijk mee aan de slag kunt.

Vind je het leuk om te breien en gezellig met andere dames te kletsen? Kom dan naar Cybersoek. Je kunt meteen meedoen. Meer informatie vind je op de pagina van deze activiteit.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support