De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Leer beter Nederlands te spreken

Amsterdam, woensdag 5 september 2018

Voor mensen die een andere moedertaal hebben, biedt Samenspraak Oost een leuke manier om beter Nederlands te leren spreken. Niet met echte taalles, maar door gewoon over alledaagse dingen te praten.

De aanmelding vindt plaats op maandag, dinsdag of woensdag van 9.30 tot 11.30 uur. Als je eenmaal bent opgenomen in het programma dan kunnen andere dagen en tijden worden afgesproken. Deze activiteit is bedoeld voor migranten en vluchtelingen die beter Nederlands willen leren praten. Je moet zonder tolk kunnen praten. Er zijn geen kosten aan deze activiteit verbonden.

Een uniek taal- en integratieproject
Samenspraak Oost is een initiatief van het Wijkopbouworgaan Oost. Het is bedoeld voor mensen uit stadsdeel Oost. Samen met een vrijwilliger praat je een uurtje per week met elkaar. In huiselijke kring praat je samen over je dagelijks leven. Zo leer je op een leuke manier Nederlands en word je beter bekend met de Nederlandse samenleving. Voor Nederlanders is het een kans om kennis te nemen van andere culturen. Kortom, een waardevol initiatief gericht op taal en integratie.

Vind je het leuk om beter Nederlands te leren spreken door met een vrijwilliger te praten? Meld je dan snel aan voor Samenspraak Oost!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support