De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Landelijke Opschoondag in Nieuw-West

Amsterdam, maandag 19 maart 2018

Op zaterdag 24 maart, tijdens de Landelijke Opschoondag, organiseren mensen door het hele land leuke opschoonacties om samen hun buurt of straat schoon te houden. Vele handen maken immers licht werk. Doe mee in Nieuw-West.

Van 10.00 uur tot 12.00 uur is er een zwerfvuilprikactie in De Aker. Verzamelen is om 10.00 uur bij de Mc Donald’s, Fogostraat 8. Behalve het fastfoodrestaurant doen ook de Volksbond en het Huis van de Wijk mee met de opschoonactie.

Zelf iets organiseren
Als je liever wilt helpen bij een andere opschoonactiviteit activiteit in Nieuw-West of zelf een actie organiseren kan dat natuurlijk ook. Het schoonmaken hoeft niet de hele dag te duren. Een uurtje zwerfafvalprikken met een groepje kan de straat al veel schoner maken. Als je wilt, helpt de gemeente Amsterdam met materialen, zoals handschoenen, bezems, ringen, schepnetten of vuilgrijpers. Na afloop halen ze dit materiaal weer op. Het ingezamelde afval kun je in de ondergrondse verzamelcontainers gooien. 

Aanmelden
Als je mee wilt doen is aanmelden handig, want dan weten we hoeveel materialen we moeten klaarzetten. Vul hiervoor het online formulier in of stuur een e-mail aan E.Turkmen@amsterdam.nl.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support