De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Krijg grip op je financiën

Amsterdam, donderdag 15 november 2018

Geldproblemen kunnen voor veel stress en moeilijkheden zorgen. SEZO biedt gratis deskundige hulp om je financiële problemen op te lossen. Bij de SEZO Inloop voor geldproblemen kun je gewoon binnenlopen.

De SEZO Inloop voor geldproblemen vindt op verschillende locaties plaats. Voor elke locatie zijn de tijden van de inloopspreekuren anders. Je kunt dus zelf bepalen welke locatie en tijdstip voor jou het handigst is. De tijden en locaties vind je op de pagina van deze activiteit. De begeleiding van SEZO is gratis.

Heb je schulden of moeite met het op orde houden van je financiën? Ga dan eens langs bij de SEZO Inloop voor geldproblemen. Zij bieden advies en ondersteuning op maat. Samen met iemand van SEZO ga je aan de slag met je financiële situatie. Zo leer je je financiële zaken te regelen in je eigen tempo. Bovendien zijn er meer mensen die in eenzelfde soort situatie verkeren. Je kunt dus ook van elkaar leren.

Schroom dus niet om langs te gaan bij de SEZO Inloop voor geldproblemen, zodat je je straks geen zorgen meer hoeft te maken over je financiële situatie. Meer informatie vind je op de pagina van deze activiteit

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support