De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Je buurt door andermans ogen

Amsterdam, maandag 2 juli 2018

Je eigen buurt is zo alledaags dat je meestal niet opmerkt hoe jouw straat er echt uitziet. De fototentoonstelling ‘Je Buurt in Beeld’ laat je Amsterdam-Oost door andere ogen zien. Misschien ontdek je wel dingen die je niet eerder hebt gezien.

Op dinsdag 3 juli vindt de officiële opening van de fototentoonstelling ‘Je Buurt in Beeld’ plaats. Daar zie je de beste en mooiste foto’s die de deelnemers van de Civic Amsterdam fotoclub ‘Je Buurt in Beeld’ hebben gemaakt. Zij gingen de afgelopen maanden zes keer Amsterdam-Oost in om samen foto’s te maken. De deelnemers hebben veel geleerd van de vrijwillige fotografen en begeleiders Jochem, Theo en Marion. Dat heeft allerlei mooie beelden opgeleverd van Amsterdam-Oost.

Kom naar de opening
Ben je nieuwsgierig naar Amsterdam-Oost door de ogen van de deelnemers van ‘Je Buurt in Beeld’? Wil je nieuwe aspecten van je buurt ontdekken? Kom dan gezellig langs bij de officiële opening op dinsdagmiddag 3 juli van 15:00 tot 16:00 uur (rond 15:30 uur is er een kort praatje). De tentoonstelling is in de hal van het Flevohuis (Kramatplantsoen 263) van Zorggroep Amsterdam Oost. De tentoonstelling hangt hier de hele zomer. De toegang is gratis.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support