De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Help om Jekuntmeer.nl te verbeteren!

Amsterdam, donderdag 22 november 2018

Op Jekuntmeer.nl vind je diverse activiteiten voor leren, werken, doen en hulp. Wil jij ons helpen om Jekuntmeer.nl te verbeteren? Doe dan mee aan het tevredenheidsonderzoek en maak kans op een diner voor twee!

Jekuntmeer.nl is dé sociale kaart om mee te doen in onder meer Amsterdam. Het aanbod dat organisaties op deze kaart plaatsen is met name gericht op mensen voor wie het lastiger is om in de maatschappij mee te doen: mensen met een beperking, met een niet-Nederlandse achtergrond, ouderen of bijvoorbeeld Amsterdammers die minder te besteden hebben. Het is daarom belangrijk dat je op deze kaart snel de activiteit vindt die je zoekt.

Door mee te werken aan deze enquête help je het Jekuntmeer.nl-team om het gebruik van deze kaart te verbeteren. Zo kunnen we inwoners in Amsterdam beter mee laten doen in de maatschappij.

Geef je mening
We stellen je mening zeer op prijs. Vul daarom de 9 korte vragen van het tevredenheidsonderzoek in en help zo om het gebruik en de vindbaarheid van het aanbod te verbeteren. Onder de inzendingen wordt een dinerbon voor twee verloot bij Restaurant Freud. Bij deze sociale onderneming werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support