De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Handige vrijwilligers gezocht

Amsterdam, woensdag 14 februari 2018

Gered Gereedschap is – behalve naar gereedschap ook - op zoek naar vrijwilligers, die één dag per week een handje willen helpen, bijvoorbeeld als begeleider in de werkplaats of als chauffeur. Tevens zijn vaklui – ook gepensioneerden - van harte welkom als vrijwilliger bij de stichting. 

Meer informatie
Ben je geïnteresseerd om mee te helpen met ‘Gered Gereedschap’? Je kunt op maandag of donderdag langsgaan bij de stichting om kennis te maken. Aanmelden kan ook via amsterdam@geredgereedschap.nl

Gun gereedschap een nieuw leven
 
Stichting Gered Gereedschap verzamelt gebruikt gereedschap, knapt ze op en stuurt ze naar technische scholen en startende ondernemers in ontwikkelingslanden die ze goed kunnen gebruiken. Ieder jaar verscheept Gered Gereedschap 100.000 stuks gereedschap en 800 naaimachines. Duizenden jonge mensen krijgen daarmee het gereedschap in handen waarmee zij kunnen leren en produceren.

Inzamelpunten
Heb jij ook oud gereedschap? Lever het dan in bij stichting Gered Gereedschap in het Blauwe Huis aan de Zeeburgerdijk 265. Je kunt ook terecht bij alle winkels van Praxis, bij het Afvalpunt en andere inzamelpunten.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support