De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gidsen in een bierbrouwerij

Amsterdam, woensdag 9 mei 2018

Weet jij alles van bier? Of wil je dit leren? De Prael zoekt een gids die gasten rondleidt door haar brouwerij. De ideale vacature voor iemand die representatief en flexibel is.

Bij De Prael werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Voor deze vacature zoekt de bierbrouwerij een enthoustiaste Amsterdammer met een psychische beperking. Belangrijkste eisen voor deze vacature zijn: inzet, motivatie, een verzorgd uiterlijk en Engels kunnen spreken. Ook moet je goed met mensen kunnen omgaan. Je werkt op afgesproken dagen van 13.00-18.00 uur. Deze tijden staan niet vast; het wordt op prijs gesteld als je je hierin flexibel opstelt.

Wat ga je doen?
Je ontvangt gasten die een rondleiding hebben gereserveerd of binnen komen lopen. Deze groepen variëren van 2 tot 20 personen. Tijdens de rondleiding vertel je over de brouwerij, een stukje biergeschiedenis in Amsterdam en over het brouwproces. Zonder de feiten uit het oog te verliezen maak je hier een eigen verhaal van. Collega`s van De Prael helpen je hierbij en samen met je werkbegeleider zet je een leertraject op.

Meer informatie
Bekijk voor meer informatie de vacature `Gids (geven van rondleidingen)` op deze website.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support