De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Gemotiveerde lunchroommedewerker gezocht

Amsterdam, donderdag 19 april 2018

Ben je gastvrij en lijkt het je leuk om in de horeca te werken? Roads zoekt een gemotiveerde medewerker voor haar lunchroom Koffie op Locatie in Amsterdam. 

In de winkel help je klanten, rekent bestellingen af van bezoekers aan de kassa en maakt schoon. Ook bereid je de lunch voor en schenk je koffie voor de gasten. Koffie op Lokatie is een kringloopwinkel die is uitgegroeid tot lunchroom. Tijdens het snuffelen naar tweedehands koopjes kunnen bezoekers hier genieten van een kopje heerlijke fairtrade koffie of een lekker stukje taart, allemaal gemaakt van biologische producten. 
 
Deze vacature is bedoeld voor mensen die dak- of thuisloos zijn (geweest), een verslavingsachtergrond of een psychische kwetsbaarheid hebben. Het gaat om arbeidsmatige dagbesteding waarvoor je 1 euro per uur als kleine vergoeding ontvangt. Er is een traject- en een werkplaatsbegeleider die rekening houdt met je niveau en het werktempo dat jij aankan.
 
Aanmelden
Na aanmelding volgt er een intakegesprek en loop je een dagdeel mee om te kijken of dit werk bij je past. Je kunt je aanmelden via het contactformulier of bellen naar het telefoonnummer in het project `Medewerker lunchroom`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support