De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

G-voetbalteam zoekt sterspelers

Amsterdam, woensdag 11 juli 2018

Ben jij ook in de ban van het WK? En wil je net zo goed leren voetballen als Kevin De Bruyne, Cristiano Ronaldo of Kylian Mbappé? Voetbal dan mee in G-voetbalteam van SC Overamstel!

Veel mensen genieten momenteel van de kunsten van de beste voetballers op het WK. Toch is zelf voetballen een nog mooiere ervaring. Als je een geestelijke of lichamelijke beperking hebt, kan het moeilijk zijn om bij een regulier elftal mee te komen. Speciaal voor deze doelgroep heeft SC Overamstel daarom een G-voetbalteam.

Op de donderdagavond wordt er getraind en wekelijks wordt er op de zaterdag gevoetbald. Het G-team heeft 6 begeleiders, waarvan 3 trainers en 3 wedstrijdbegeleiders.

Groot succes
Het team speelt in de C-klasse en kan zich in de top van deze klasse handhaven. Het G-voetbal is binnen SC Overamstel een groot succes. Voor het komende seizoen gaat de vereniging zelfs met twee G-teams de competitie in.

Meld je aan
Wil jij ook deel uitmaken van het G-voetbalteam? Meld je dan snel aan via het telefoonnummer of contactformulier in de activiteit `g-voetbal`.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support