De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

ervaringsverhalen gezocht

Amsterdam, woensdag 26 september 2018

Jekuntmeer.nl biedt veel verschillende activiteiten. Ben of ken je iemand die via deze website een leuke en passende activiteit heeft gevonden? Deel dan je verhaal met ons!

Op Jekuntmeer.nl vind je activiteiten van organisaties voor mensen met een kwetsbaarheid. Bijvoorbeeld: mensen met een beperking, een laag inkomen of ouderen. Heb je via dit platform voor jezelf of een ander bijvoorbeeld vrijwilligerswerk, dansles of een taalcursus gevonden? Mail dan je verhaal naar redactie@jekuntmeer.nl

We zoeken ervaringsverhalen zodat we Jekuntmeer.nl verder kunnen verbeteren. En om zo ook  anderen ook bekend te maken met deze website. Ingestuurde verhalen nemen we graag op onder `uit de praktijk` of `project uitgelicht`. Als je het leuk vindt met je foto erbij. 

Met een aantal van de inzenders willen we contact opnemen voor een (telefonisch of live) interview met attentie en onkostenvergoeding. Door je verhaal te delen maak je anderen wellicht enthousiast om ook gebruik te maken van Jekuntmeer.nl. Zo help je ons om alle Amsterdammers mee te laten doen aan de maatschappij.

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support