De vindplaats voor passend werk, leren en doen. Bij jou in de buurt.

Cruyff Foundation Open Dag 2018

Amsterdam, maandag 17 september 2018

Op woensdagmiddag vindt de Cruyff Foundation Open Dag plaats in het Olympisch Stadion. Tijdens de open dag kunnen kinderen met een beperking allerlei sporten beoefenen en ontdekken wat bij hen past.

De open dag vindt plaats op woensdag 19 september van 14.14 tot 16.00 uur in het Olympisch Stadion. Je kunt je gratis inschrijven tot en met 18 september.

Speciaal voor kinderen met een beperking wordt tijdens de Open Dag het Olympisch Stadion omgebouwd tot een waar sportparadijs. Kinderen kunnen deelnemen aan sporten als rolstoelbasketbal, handboogschieten, flag football, schermen, judo, kickboksen, tennis en nog veel meer. Op die manier kunnen kinderen ontdekken welke sport bij hun past. Het doel van de Cruyff Foundation is zoveel mogelijk jeugd blijvend enthousiast maken voor sport. Kortom, de open dag biedt een middag vol vermaak, waarop alle kinderen mét, maar ook zonder beperking welkom zijn.

Geef jouw kind(eren) op voor de Cruyff Foundation Open Dag via het formulier. Zo geef je je kind(eren) een leuke middag om te genieten van leuke sporten!

Terug naar overzicht

venster sluiten

venster sluiten

hulp bij inloggen

Bent u uw wachtwoord vergeten?
Voer uw gebruikersnaam of emailadres in en klik op verstuur.

Heeft u nog geen account? Kijk dan hier voor meer informatie.

Feedback en Support